Over Ons

Net4s is een initiatief van ervaren ondernemers met een brede achtergrond  binnen infra-beheerders daarin samenwerkend met een omvangrijk ondersteunend netwerk

Cas Disse

Cas Disse is een senior manager met een brede en jarenlange ervaring op het gebied van complexe veranderprogramma’s en projecten bij beheerders van complexe infrastructuren. De kracht van Cas is dat hij deze complexe zaken, pragmatisch kan leiden. Cas weet zijn omgeving professioneel te enthousiasmeren om zodoende mensen en organisaties mee te krijgen om gezamenlijk een succes op te leveren. Daarbinnen spelen zijn brede kennis van het werkveld, het inzicht in organisatorische vraagstukken en de affiniteit met informatievoorziening een belangrijke rol..
           +31 (0) 6 2060 4753               

Dimitry Dekker

Dimitry Dekker is een gedreven en doortastende IT/business consultant en architect met ruim 20 jaar ervaring in een breed scala van projecten voor nuts- en telecombedrijven en overheden. Dimitry is in staat om complexe uitdagingen snel te begrijpen en te vertalen naar pragmatische oplossingen die aansluiten bij de business behoeften en passen in de IT architectuur. In zijn voortdurende streven naar kwaliteit creëert hij graag een professioneel en plezierig werkklimaat. Het inrichten van asset informatievoorziening en de processen om de data daarbinnen te optimaliseren vormen al jaren de rode draad in zijn werkzaamheden.
          +31 (0) 6 2290 1976                

Jan Roodzand

Jan Roodzand is een creatieve managing consultant. Al ruim 30 jaar is hij als adviseur, programma manager en ondernemer actief binnen de overheid en beheerders van complexe infrastructuren. Hij was mede oprichter van Vicrea en is dat van Ruimteschepper.
Jan werkt vanuit een duidelijke visie op de inrichting van de asset informatie voorziening. Deze weet hij uit te dragen naar het management en de werkvloer en, in samenwerking met de organisatie, te concretiseren in werkende oplossingen. Kenmerkend zijn zijn enthousiasme, gedrevenheid en betrokkenheid.
        +31 (0) 6 2001 3365