Over Ons / Vacatures

Net4s is een initiatief van ervaren ondernemers met een brede achtergrond  binnen infra-beheerders daarin samenwerkend met een omvangrijk ondersteunend netwerk

Cas Disse

Cas Disse is een senior manager met een brede en jarenlange ervaring op het gebied van complexe veranderprogramma’s en projecten bij beheerders van complexe infrastructuren. De kracht van Cas is dat hij deze complexe zaken, pragmatisch kan leiden. Cas weet zijn omgeving professioneel te enthousiasmeren om zodoende mensen en organisaties mee te krijgen om gezamenlijk een succes op te leveren. Daarbinnen spelen zijn brede kennis van het werkveld, het inzicht in organisatorische vraagstukken en de affiniteit met informatievoorziening een belangrijke rol..
  +31 (0) 6 2060 4753  

Dimitry Dekker

Dimitry Dekker is een gedreven en doortastende IT/business consultant en architect met ruim 20 jaar ervaring in een breed scala van projecten voor nuts- en telecombedrijven en overheden. Dimitry is in staat om complexe uitdagingen snel te begrijpen en te vertalen naar pragmatische oplossingen die aansluiten bij de business behoeften en passen in de IT architectuur. In zijn voortdurende streven naar kwaliteit creëert hij graag een professioneel en plezierig werkklimaat. Het inrichten van asset informatievoorziening en de processen om de data daarbinnen te optimaliseren vormen al jaren de rode draad in zijn werkzaamheden.
  +31 (0) 6 2290 1976  

Theo Kolman

Theo Kolman is eind 2018 als partner toegetreden en combineert branchekennis van leidingnetbeheerders met inzicht in trends en toepassingsmogelijkheden van IT- in algemene zin en GIS in het bijzonder. Hij brengt een ruime ervaring als projectmanager in IT-ontwikkeling en -implementatie trajecten mee en heeft de laatste jaren met name binnen de GasUnie een belangrijke rol in het ondersteunen van de gebruikersorganisatie ingevuld. Vanuit zijn in- en overzicht en klantgerichtheid weet hij organisaties optimaal te adviseren en motiveren en kan desgewenst ook de leiding op zich nemen om de gedefinieerde oplossing te realiseren.
t.kolman email +31 (0) 6 2158 2630 

Jan Roodzand

Jan Roodzand is een creatieve managing consultant. Al ruim 40 jaar is hij als adviseur, programma manager en ondernemer actief binnen de overheid en beheerders van complexe infrastructuren. Hij was mede oprichter van Vicrea en is dat van Ruimteschepper, GeoExperts en GeoBIMexperts.
Jan werkt vanuit een duidelijke visie op de inrichting van de asset informatie voorziening. Deze weet hij uit te dragen naar het management en de werkvloer en, in samenwerking met de organisatie, te concretiseren in werkende oplossingen. Kenmerkend zijn zijn enthousiasme, gedrevenheid en betrokkenheid.
 +31 (0) 6 2001 3365 

 

Jan de Leeuw

Jan de Leeuw is vanaf september 2020 verbonden aan Net4s en brengt een ruime ervaring binnen het werkveld van Net4s. Jan zal als Business Developer zich met name richten op het brede werkveld van de netwerk beheerders. Actuele accenten daarbinnen zijn de Data en Telecom organisaties en vanuit de energie transitie het ondersteunen van het aanleggen en beheren van warmte netten. Jan is een echt “mensen-mens” en hecht naast de aandacht voor de inhoud van processen en oplossingen ook veel waarde aan het optimaal realiseren van een optimale relatie met onze opdrachtgevers.
+31 (0) 6 4892 5552