Skip to main content

Leica

‚ÄčGPS Meetstokken 

Net4s is distributeur van Leica Geosystems voor GNSS meetstokken die speciaal voor inwinning van asset informatie van de gebouwde omgeving in combinatie met externe GIS applicaties gebruikt worden.  Zo zijn de Leica GG04 schotel en de Leica FLX100 Plus Smart-Antennes uitermate geschikt om zonder specialistische landmeet kennis en tegen lage kosten met hoge cm nauwkeurigheid in te meten en uit te zetten! Dit is ideaal voor het snel opsporen van uw infrastructuur, snel inmeten van nieuwe en gewijzigde infrastructuur en kan gebruikt worden in combinatie met bv ArcGIS Fieldmaps, Organize, Leica Zeno Mobile, vGIS etc.
Net4s kan Leica apparatuur met toebehoren leveren, configureren en uw organisatie helpen met de implementatie. Daarnaast kan deze apparatuur ook als onderdeel van een Hardware As A Service oplossing incl. ondersteuning worden afgenomen. 

Zowel de GG04 als de FLX100 Plus kunnen traditioneel op een meetstok maar ook via een houder op een tablet worden gebruikt. Beiden ondersteunen alle belangrijke satelliet stelsels, RTK referentie netwerken en kunnen via bluetooth worden verbonden met uw eigen externe tablet of Toughbook. Tevens kunnen we u de krachtige CSX8 Rugged Tablet van Leica leveren om uw compleet te ontzorgen of helpen we u bij het maken van de juiste keuzes aan externe tablets.   
Kortom met de FLX100 Plus van Leica bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit en flexibiliteit! Deze GPS antenne kan nl. worden gecombineerd met Windows, Android of IOS Apple devices. Daarnaast beschikt deze laatste ook over Esri Ready certificatie, waarmee zorgeloos gebruik in combinatie met GIS ook geborgen is!