Skip to main content

Over Net4s

Net4s is een initiatief van ervaren ondernemers met een brede achtergrond binnen infrabeheerders daarin samenwerkend met een omvangrijk ondersteunend netwerk.

Cas Disse

Cas Disse is een senior manager met een brede en jarenlange ervaring op het gebied van complexe veranderprogramma’s en projecten bij beheerders van complexe infrastructuren.

De kracht van Cas is dat hij deze complexe zaken, pragmatisch kan leiden. Cas weet zijn omgeving professioneel te enthousiasmeren om zodoende mensen en organisaties mee te krijgen om gezamenlijk een succes op te leveren. Daarbinnen spelen zijn brede kennis van het werkveld, het inzicht in organisatorische vraagstukken en de affiniteit met informatievoorziening een belangrijke rol.


Jan Roodzand

Jan Roodzand is een creatieve managing consultant. Al ruim 40 jaar is hij als adviseur, programma manager en ondernemer actief binnen de overheid en beheerders van complexe infrastructuren. Hij was mede oprichter van Vicrea en is dat van Ruimteschepper, GeoExperts en GeoBIMexperts. Jan werkt vanuit een duidelijke visie op de inrichting van de asset informatie voorziening. Deze weet hij uit te dragen naar het management en de werkvloer en, in samenwerking met de organisatie, te concretiseren in werkende oplossingen. Kenmerkend zijn zijn enthousiasme, gedrevenheid en betrokkenheid.

Dimitry Dekker

Dimitry Dekker is een gedreven en doortastende IT/business consultant en architect met ruim 20 jaar ervaring in een breed scala van projecten voor nuts- en telecombedrijven en overheden.

Dimitry is in staat om complexe uitdagingen snel te begrijpen en te vertalen naar pragmatische oplossingen die aansluiten bij de business behoeften en passen in de IT architectuur.

In zijn voortdurende streven naar kwaliteit creëert hij graag een professioneel en plezierig werkklimaat. Het inrichten van asset informatievoorziening en de processen om de data daarbinnen te optimaliseren vormen al jaren de rode draad in zijn werkzaamheden.

Jan de Leeuw

Jan de Leeuw is vanaf september 2020 verbonden aan Net4s en brengt een ruime ervaring binnen het werkveld van Net4s. Jan zal als Business Developer zich met name richten op het brede werkveld van de netwerk beheerders. Actuele accenten daarbinnen zijn de Data en Telecom organisaties en vanuit de energie transitie het ondersteunen van het aanleggen en beheren van warmte netten. Jan is een echt “mensen-mens” en hecht naast de aandacht voor de inhoud van processen en oplossingen ook veel waarde aan het optimaal realiseren van een optimale relatie met onze opdrachtgevers.


Theo Kolman

Theo Kolman is eind 2018 als partner toegetreden en combineert branchekennis van leidingnetbeheerders met inzicht in trends en toepassingsmogelijkheden van IT- in algemene zin en GIS in het bijzonder. Hij brengt een ruime ervaring als projectmanager in IT-ontwikkeling en -implementatie trajecten mee en heeft de laatste jaren met name binnen de GasUnie een belangrijke rol in het ondersteunen van de gebruikersorganisatie ingevuld. Vanuit zijn in- en overzicht en klantgerichtheid weet hij organisaties optimaal te adviseren en motiveren en kan desgewenst ook de leiding op zich nemen om de gedefinieerde oplossing te realiseren.

Onze collega's over werken bij Net4s

Ja, wij zijn zo’n bedrijf waar we naast inspirerend werk ook veel aandacht hebben om (samen)werken echt aantrekkelijk te maken.  De sfeer is leuk en gezellig tussen de 
medewerkers, je kunt en mag jezelf ontwikkelen.

Over je werkzaamheden:
Zelfstandig je opdrachten uitvoeren en wanneer nodig, support van je collega’s krijgen. Werken veelal vanuit huis of bij onze klanten, soms zelfs op een internationale locatie. Je 
eigen dagindeling bepalen, maar wel klant- en resultaatgericht werken

Over je verdere ontwikkeling:
Met je collega’s je persoonlijke en vak gerelateerde ontwikkeling beet pakken.  Middels onze eigen Net4s Academie, online “New Heroes” Universiteit en zeker niet als laatste per 
kwartaal een intervisie moment. En wekelijks, met onze IT-developers, een online update sessie.

Onze social events:
Minimaal 4 maal per jaar een social event met je collega’s.  Het jaar altijd starten met een future info met borrel hap moment en het jaar eindigen met een afsluiting van een 
geslaagd jaar van meewerken met een onderscheidend diner. En echt elk jaar een mooie bos bloemen op je verjaardag.

Samenvattend: Bij Net4s  staat de mens echt centraal. Heb je interesse om bij ons te komen werken, kijk naar onze vacatures en/of bel om een keer kop koffie te doen.