Skip to main content

Net4s beschikt over een ervaren team met een goeie mix van senioriteit en jonge enthousiaste medewerkers die met de nieuwste technieken en producten uit de voeten kunnen. Dit team heeft een breed scala aan diensten mogen leveren aan een groot aantal klanten in verschillende sectoren.

Diensten

Advies

Net4s kan uw organisatie helpen met advies van strategisch tot operationeel en technisch niveau. Denk daarbij aan GIS Visie, informatieplannen, Roadmaps voor ontwikkeling van asset informatievoorziening voor (middel)lange termijn, maar ook aan het uitwerken van architectuurdocumenten en ontwerpen voor gewenste functionaliteit.


We maken voor u de vertaalslag van (strategische) doelstellingen naar concrete voorstellen voor de inrichting van de asset informatievoorziening. Ook kunnen we desgewenst bijspringen in lopende projecten om te helpen met specifieke vraagstukken of een second opinion.

Realisatie

Net4s kan uw organisatie helpen met de realisatie van asset informatievoorziening. Enkele voorbeelden:

  • Implementatie van Esri Utility Network.

  • Implementatie van ArcGIS voor het optimaal ondersteunen van uw bedrijfsprocessen.

  • Uitbreiden en/of verbeteren van de ondersteuning van uw bedrijfsprocessen

  • Inrichten van de optimale uitwisseling van assetdata in de stappen van de Asset levenscyclus.

  • Inrichten of verbeteren van samenwerking tussen organisaties waarbij Geodata een belangrijke rol speelt..

  • Slimmer ondersteunen van planvorming en projectvoorbereiding voor infrastructuurprojecten.

  • Slimmer inrichten en automatiseren van revisieverwerking.

  • Ontwerp en bouw van slimme oplossingen voor het verwerken van assetdata.

  • Ontwerp en bouw van slimme oplossingen voor dataverbetering.

  • Een bestaand GIS 2D datamodel omzetten naar een 3D datamodel, inclusief het 3D maken van de data zelf.

Ondersteuning Asset Lifecycle IMBOR-objecten

Als overheidsorganisatie bent u vaak opdrachtgever voor projecten in de buitenruimte. In deze projecten worden nieuwe objecten zoals lichtmasten, riolering, speeltoestellen en dergelijke geplaatst, bestaande objecten verwijderd of aangepast. Wanneer het project zijn afronding nadert krijgt u revisietekeningen opgeleverd en moeten deze worden verwerkt in uw beheersystemen. Deze stap is cruciaal want vaak wordt deze data tientallen jaren gebruikt voor het doelmatig uitvoeren van alle beheertaken die uw organisatie heeft. 

Meer Informatie

Regie

Projectmanagement en programmamanagement zijn bij Net4s in goede handen. Net4s projectmanagers hebben een groot aantal implementaties aangestuurd van allerlei facetten van asset informatievoorziening bij klanten.


We leveren (in elk geval via Cas) evt. ook hoogwaardig interim management


Ontzorging

Net4s kan u geheel of gedeeltelijk ontzorgen bij asset gegevensverwerking. Heeft u zelf niet de benodigde capaciteit voor bijvoorbeeld revisieverwerking of dataverbetering? Wij kunnen deze capaciteit leveren of uw dataproject turnkey uitvoeren. Onze GIS data medewerkers hebben ervaring met een breed scala aan GIS omgevingen en zijn bekend met diverse infrastructuurdisciplines. Zij zijn daarom snel inzetbaar om bijvoorbeeld pieken in de revisieverwerking of dataverbetering op te pakken.


Net4s gebruikt verschillende technieken voor datakwaliteitscontrole, zodat we u transparant kunnen informeren over de kwaliteit van de data en het afgesproken kwaliteitsniveau aantoonbaar kunnen realiseren.


Net4s kan ook offshore dataverwerking inrichten en daarop processturing en kwaliteitsbewaking implementeren.